Archief

postheadericon Epoxy Vloer Pdf

Je plinten schilderen is een karwei dat je zelf aankan. Plinten schilderen is een relatief eenvoudige klus. Met deze tips kun jij je plinten schilderen op een snelle manier. Stap voor stap zul je zien hoe je makkelijk tot het mooiste resultaat komt. Maar je krijgt ook te zien, wat je vooraf beter kunt doen, voor dat je met verf je plinten gaat schilderen. Want hoeveel werk moet je er aan besteden om je plinten mooi te krijgen alvorens je met verf je plinten gaat schilderen? In deze aflevering laat ik je zien, welke kleine dingen ik doe, om de plinten eerst wat netter te krijgen, en daarna nog enkele tips waar je op moet letten als je de plinten gaat schilderen. Met deze simpele tips ga je gewoon lol krijgen in het schilderen van plinten.

Je kunt je plinten schilderen met waterbasis verf of terpentine verf, indien je doe-het-zelfver bent. Soms moet je voor het verven van je plinten de vloer afplakken en soms hoef je de vloer niet af te plakken omdat er nog laminaat op komt.

Moet je dan eerst plinten plaatsen of muur verven? Het liefst leer ik je beide, zodat je nooit vast komt te zitten in 1 handeling. Want soms hoef je enkel een muur te doen en soms enkel een plint. Maar als je beide moet doen, dan is het handiger dat je eerst de muren gaat schilderen en daarna de plinten gaat verven.
Ga je plinten kopen bij Gamma, is het wellicht wijs dat je even er op let dat de rondingen bovenop ook mooi afgerond zijn. Voordat je plinten gaat plaatsen en daarna de plinten gaat schilderen, zorg dat de scherpe hoeken op de plinten even met schuurpapier afgerond zijn voor het plaatsen anders kunnen ze snel kapot gaan bij het stofzuigen.

Dit is even een tip bij plinten plaatsen. Maar ga je bestaande plinten schilderen, dan heb ik hier enkele tips die jou kunnen helpen om deze klus sneller te doen. Plinten schilderen is namelijk niet voor iedereen een leuk karwei. Maar met enkele tips, zul je plinten schilderen sneller kunnen doen!

————————————————————
🔴 PDF GRATIS ONTVANGEN, word dan VIPMEMBER:
Stuur een mailtje naar : info@schildersbedrijfedens.nl met de vermelding dat je graag VIP-member wilt worden en vermeld daarbij je naam en achternaam en je komt gratis in mijn lijst te staan. ( binnenkort kun je ook aanmelden via de website)

Bij elke upload krijg je voortaan een melding dat er een nieuw filmpje is en indien een PDF klaar is van de vorige schilderstip, zul je deze ook gratis ontvangen vanaf het moment dat je VIPMEMBER bent.

De oudere PDF`s zou je dan voor een kleine vergoeding kunnen kopen, indien je die wilt ontvangen en je hele collectie compleet wilt maken.
————————————————————

🔴 VERGEET NIET TE ABONNEREN:
http://bit.ly/2eD4I4I

————————————————————
DEZE TIPS BEVEEL IK JE ZEKER AAN:

📌 1. DORPELS SCHILDEREN:
https://bit.ly/2CKugsj

📌 2. KOZIJN SCHILDEREN :
https://bit.ly/2FFMj6M

📌 3. PLAKBAND VERWIJDEREN VAN PLINT:

———————————————————–

Bekijk onze website voor nog meer tips! :
http://schildersbedrijfedens.nl/doe-het-zelf/

————————————————————
Schildersbedrijf Edens, De winterschilder uit Apeldoorn laat jou zien hoe je makkelijk en snel allerlei zaken kunt doen op het gebied van schilderen. Het vraagt soms om de nodige en vakkundige aanpak en dat zal in deze filmpjes je voorgedaan worden. Met deze Schildertips kun jij een vakman worden die zijn eigen woning kan opknappen!

Deze tips word je aangeboden door #schildersbedrijf_Edens_uit_Apeldoorn , Uw winterschilder en huisschilder in Apeldoorn, Beekbergen, Ugchelen en omstreken!

————————————————————

🔴 VOLG SCHILDERSBEDRIJF EDENS VIA SOCIAAL MEDIA voor kleine leuke tips:

FACEBOOK:
https://www.facebook.com/Gratis.Schildertips

INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/schildersbedrijfedens/

LINKEDIN:
https://www.linkedin.com/in/schildersbedrijfedens/

YOUTUBE: abonneren op mijn kanaal:
http://bit.ly/2eD4I4I
Video Rating: / 5

…meer info over epoxy vloer pdf