Grindvloeren Enschede

Vloeistofdichte pvc vloer maken - NVT Benelux Bedrijfsvloeren BV - Drukkerij te Enschede.

NVT Benelux Bedrijfsvloeren aan het werk bij een Drukkerij te Enschede. Plaatsen van een vloeistofdichte vloer.

NVT Benelux B.V. is zowel een leverancier van PVC vloeren en toebehoren, als een vloerenbedrijf gespecialiseerd in vloeistofdichte dekvloeren.

Duurzame vloeistofdichte vloeren vervaardigd uit 100% gerecycled kabel materiaal. Dit kabelmateriaal is hoogwaardig PVC dat voldoet aan het KOMO keurmerk. Hierdoor zijn onze PVC vloeren niet alleen slijtvast, maar ook bestand tegen zuren, logen en andere chemische stoffen.

De belangrijkste eigenschappen van PVC vloeren zijn: duurzaam, bijzonder sterk, vlak en vormvast, makkelijk te onderhouden en intensief gebruik is géén enkel probleem.

Ons assortiment aan PVC tegels en PVC lamellen beschikt over een grote diversiteit aan eigenschappen en toepassingsgebieden. Representatieve vloeistofdichte dekvloeren, die voldoen aan de hygiëne eisen (HACCP) en VVV (voorheen PBV verklaring). Hierdoor zijn de tegels toepasbaar in tal van branches.

Dankzij de combinatie van ruim 30 jaar ervaring in vloeistofdichte vloeren en de uitgebreide kennis over gerecyclede PVC tegelvloeren, kunt u bij NVT Benelux daadwerkelijk rekenen op een deskundig advies!

Deze film is gemaakt en geregisseerd door Prime-Ops.com
Video Rating: / 5

…meer info over grindvloeren enschede