Hermans EpoxyvloerenWelkom bij EVF!

http://electriciteitswerken-evf.be/nl

Graag stellen we onze firma aan u even voor: EVF, Elektriciteitswerken Verschueren — Flossie, een familiebedrijf met 2 werkende zaakvoeders.

Elektriciteitswerken Verschueren — Flossie is een dynamisch geregistreerd bedrijf gevestigd te Booischot, gespecialiseerd in algemene elektriciteit zowel voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten. U kan bij ons terecht voor herstellingen, plaatsing van buitenverlichting en tuinverlichting, video en parlofonie. Van het bijplaatsen van stopcontacten tot het plaatsen van nieuwe installaties. Ook doe-het-zelvers helpen we graag verder op weg met advies op vlak van installaties, materiaal en schema’s.

In samenspraak met u, werken we uw bouwproject volledig uit, waarbij we alles proberen af te stemmen op uw noden en wensen zodat we een vlotte en efficiënte service kunnen aanbieden tegen een eerlijke prijs. Daarbij werken we steeds met kwaliteitsvolle materialen. We maken tenslotte uw installatie klaar voor de keuring waarbij we een eendraadsschema en situatieschets voor u opmaken.

Indien er nog vragen zijn voor extra informatie, herstellingen of een vrijblijvende prijsofferte, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wij danken u alvast voor de interesse in onze firma.

Wim en Jan
Video Rating: / 5

…meer info over hermans epoxyvloeren