Archief

postheadericon Korreltapijt Tilburg

http://www.bog-auctions.com

Het bedrijfspand met kantoor, ondergrond, bijbehorend terrein en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend Aphroditestraat 63 te Tilburg, kadastraal bekend gemeente Tilburg, sectie F nummer 5464, groot acht are tweeëndertig centiare (8 a 32 ca).

Bijlagen:
Kadastrale kaart

Vermoedelijke ligging/ indeling:
Op goede zichtlocatie gelegen bedrijfsruimte bestaande uit kantoor annex showroom en magazijn annex werkplaats gelegen aan de Aphroditestraat 63 te Tilburg. Zeer gunstig gelegen tegenover Mc Donalds Reeshof en direct aan Noord-West tangent.

Door zijn hoek ligging zeer goed bereikbaar voor laden en lossen, en met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Uniek vanwege de toestemming om aan consumenten verkoop te doen!

Algemeen
De kantoorruimte is onderverdeeld in ontvangstruimte annex showroom, vergader/kantoorruimte, dagverblijf met keuken en sanitaire ruimte.
De afwerking in is overwegend korreltapijt vloer, glasvezel behangen wanden en systeemplafond met armaturen.

Vanuit de kantoorruimte direct toegang tot L-vormige bedrijfshal. De bedrijfshal is geschikt voor productie, magazijn en werkplaats. De huidige toegang is middels een overheaddeur maar door zijn hoek situering is een tweede overheaddeur eenvoudig te realiseren waardoor aan twee zijde laden en lossen mogelijk is.

Vanuit de bedrijfshal direct toegang tot een royale vide boven een gedeelte van het kantoor.

Specificaties
Kadastrale gegevens
Gemeente: Tilburg
Sectie en nummer: F 5464
Grootte: 832 m²

Oppervlakte
Bedrijfshal: 230 m2 BVO, vrije hoogte 5.75 m (total 6.25 m)
Kantoor en overige ruimten:145 m² BVO
Vide/ entresol: 100 m² BVO

Opleverniveau
– kantoorruimtes met systeemplafond, TL- armaturen en kabelgoten.
– verwarming middels stadsverwarming.

Parkeren
Er bevinden zich voldoende parkeerplaatsen aan de voor- en zijkant van het object. De bosschages aan de voorzijde behoren tot het object alwaar eventueel extra parkeerplaatsen gerealiseerd kunnen worden.

Locatie
Het object is gesitueerd op industrieterrein Vossenberg in het noordwesten van Tilburg. Het terrein heeft een omvang van ruim 240 hectare en telt circa 200 bedrijven, voornamelijk productiebedrijven (zowel klein -als grootschalig) en op grote schaal logistiek. Zowel voor de zakelijke dienstverlener als wel logistieke bedrijven is dit een goed geschikte locatie.

http://www.bog-auctions.com
Video Rating: / 5

…meer info over korreltapijt tilburg