Korreltapijt Utrecht

Utrecht Oost. Op zoek naar een praktisch appartement op de begane grond met een fraai aangelegde en keurig onderhoud voortuin van 12 x 4,0 en een achtertuin van 75 m2? Kom dan eens kijken bij deze mooie woning met luxe open keuken en 2 slaapkamers.

Het appartement ligt in de wijk Voordorp. In de omgeving is een winkelcentrum voor alle dagelijkse boodschappen zoals een grote AH, apotheek, slager, warme bakker etc., openbaar vervoer om de hoek en met de fiets ben je binnen 10 minuten in het oude stadscentrum en het Centraal Station.
In deze rustige woonomgeving worden appartementen afgewisseld met eengezinswoningen.
Het appartementencomplex heeft een actieve Vereniging van Eigenaren waar alles voor je geregeld wordt.

Indeling: voortuin, entree, gang, toilet, berging met C.V., royale woonkamer met aan de voorzijde de open keuken 11,5 x 3,75 / 2,25 voorzien van inbouw kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, oven en een magnetron; 2 slaapkamers resp.: 4,4 x 2,75 en 3,25 x 2,75; eenvoudige badkamer met douche, vaste wastafel en wasmachine/droger aansluiting.
De fraai aangelegde achtertuin is 12 meter diep, gedeeltelijk 11 meter breed en gedeeltelijk 4 meter en er is een vrijstaande houten schuur en een achterom.

De gehele woning (m.u.v. de badkamer) is voorzien van een grindvloer. In de gang en de woonkamer is er een laminaatvloer over de grindvloer gelegd.

Bijzonderheden:
– de erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– de servicekosten bedragen € 100,= p.m. incl. onderhoud, verzekering etc.
– gratis en voldoende parkeergelegenheid
– de C.V. ketel is in 2011 vernieuwd.

…meer info over korreltapijt utrecht