Archief

postheadericon Machine huren, goed of slecht idee?

zwaar machine Boels

Wanneer je een grote klus aanpakt, dan is een goede planning essentieel. En zoals wel vaker voorkomt, kan dit altijd uitlopen. Daarom is het verstandig om altijd zo efficiënt mogelijk aan te pakken. Want waarom zou je in deze tijd kiezen voor een andere werkwijze als het allemaal veel sneller kan gaan met behulp van een machine? We vertellen je meer over de voordelen en waar je allemaal op moet letten als je besluit om een machine te gaan huren.

Bespaar op de kosten

Een machine is ten eerste een verstandig idee als je snel een klus wilt afronden, maar hier geen ruimte voor hebt in het budget. Een machine aanschaffen kost je al gauw duizenden euro’s, daarnaast moet het apparaat ook goed onderhouden worden en ben je veel geld kwijt aan brandstof. Door een specialist in te schakelen, werk je met een goed onderhouden machine. Deze wordt regelmatig gecontroleerd op technisch vlak, zodat je veilig te werk kunt gaan. Daarnaast bespaar je door te huren behoorlijk veel geld. Goedkoop een graafmachine huren kan bijvoorbeeld bij Boels. Zij hebben een breed assortiment  van verschillende machines en gereedschappen. Ook is bezorging op locatie mogelijk. Je betaalt hiervoor een paar honderd euro per dag.

De juiste instructies

graafmachine Boels

Voordat je de reservering van de machine maakt, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je de juiste variant hebt gekozen. Misschien is het voor jou handig om te werken met een machine in een ander formaat, of is er een verstelbaar onderstel nodig. De specialist gaat samen met jou op zoek naar de geschikte variant. Daarnaast krijg je voor je aan de slag gaat alle instructies voor de bediening, zodat je een vliegende start kunt maken. 

Let op de veiligheid

Met een machine werk je nou eenmaal veel sneller en door deze te huren kan dat een hoop schelen in de kosten. Echter moet je wel te allen tijde rekening houden met de veiligheid. Draag altijd de juiste beschermingsmiddelen, zoals een helm, schoenen met stalen neuzen, handschoenen en verdere werkkleding. Zelfs als je maar even vijf minuten aan het werk gaat. En houd de instructies van de machine er altijd goed bij. Zo ga je niet alleen efficiënt, maar ook veilig te werk.