Marmerstone Utrecht

http://www.progenta.nl

Tijdens de Zorg Totaal beurs op 13, 14 en 15 maart aanstaande in de jaarbeurs te Utrecht introduceert Progenta Projectservices een nieuwe innovatieve vloercoating. De Aqua UV® coating beschermt vloeren in een mum van tijd tegen slijtage en beschadigingen door alcoholvlekken. Lange droogtijden en dure stripbehandelingen zijn verledentijd met de komst van deze nieuwe coating.
8 tot 36 uur tijdsbesparing

Met de Aqua UV® coating behoren droogtijden van 8 tot 36 uur tot het verleden. Bovendien is de coating slijtvaster dan een traditionele polymeer en beschermt vloeren ook tegen alcoholvlekken. Minimale belasting op het primaire proces binnen een organisatie, maximaal plezier voor de gebruikers van de vloer.
Duurzame bescherming, behoudt van originele vloeruitstraling

De Aqua UV® coating is een coating op waterbasis die wordt gedroogd en uitgehard met behulp van ultraviolet licht. De coating beschermt harde en elastische vloeren tegen slijtage en beschadigingen door bijvoorbeeld alcoholvlekken. De coating biedt deze bescherming zonder afbreuk te doen aan de originele uitstraling van een vloer. Kleur en glans verschillen zijn met de Aqua UV® coating minimaal.
Ultraviolette droogtechniek: van fabriek naar locatie

Ultraviolette coatings worden al langer gebruikt in fabrieken en drukkerijen. Zo zijn er al boekkaften, brochures, raamkozijnen en vloeren die in de fabriek zijn afgewerkt met een coating voorzien van photoinitiators. Met behulp van een ultraviolette droogtechniek worden deze coatings zeer snel gedroogd en uitgehard. Voor het eerst is een dergelijke coating nu ook buiten de fabriek, op locatie, toepasbaar en geschikt om vloeren snel en efficiënt een zelfde optimale bescherming te bieden.

Harde en elastische vloeren 3 jaar beschermd

De coating kan worden toegepast op linoleum, pvc, rubber- en gietvloeren. Een ander groot voordeel ten opzichte van traditionele polymeren is dat de Aqua UV® coating gemiddeld drie jaar lang niet opnieuw aangebracht of bijgewerkt hoeft te worden. Daarna kan Progenta de coating bijwerken en opnieuw aanbrengen. Hierbij worden geen strippers en een minimale hoeveelheid water gebruikt. Dat is beter voor het milieu en beter voor de vloer.
Sinds 1990 een vlekkeloos streven

Sinds 1990 is Progenta Projectservices al bezig met het vlekkeloos houden van vloeren bij organisaties en instellingen door de Benelux. Door de jaren heen heeft het bedrijf verschillende middelen en methoden ontwikkeld om vloeren te beschermen. Vanuit de overtuiging dat het voorkomen van slijtage en vlekken beter is dan het oplossen ervan. Het nieuwste product is de Aqua UV® vloercoating, die het bedrijf tijdens de Zorg Totaal beurs in maart voor het eerst breed aan de markt presenteert.

http://www.progenta.nl
Video Rating: / 5

…meer info over marmerstone utrecht