Siergrindvloer Malden



Prachtplek in de natuur aan de rand van Nijmegen.

In het unieke natuurgebied van de Hatertse en Overasseltse Vennen ligt, geheel vrij met beschutting van de bosrand in de rug, dit vrijstaande LANDHUIS met gastenwoning, diverse bijgebouwen en paardenstallen op een perceel van bijna 3,5 hectare. Alle stedelijke voorzieningen van Universiteitsstad Nijmegen zijn goed te bereiken, zo ook de ziekenhuizen en de Universiteit. Nijmegen maar ook Malden liggen letterlijk om de hoek, 5 minuten met de auto! Op deze plek kunt u wonen, werken en recreëren in een landelijke setting. Omdat de bebouwing iets hoger is gelegen, kunt u genieten van het uitzicht over uw eigen terrein dat is omzoomd door eeuwenoude natuur. De locatie en het volume van de bebouwing bieden allerlei mogelijkheden. U kunt denken aan kantoor/praktijk of een luxe B & B, maar het is ook uitermate geschikt voor kangoeroe-, aanleun- of mantelzorg wonen. Voor paardenliefhebbers is het een unicum, de paarden op eigen terrein en een oneindige uitloop in de vrije natuur van de Hatertse en Overasseltse Vennen en de Berendonck.

De lange oprijlaan en de grote, ruim honderd jaar oude, beuken zorgen voor een imposante entree. Het landhuis is gebouwd op de historische boerderijfundering en is voor het laatst gemoderniseerd in 2001. Het bijgebouw is in 2006 geheel vernieuwd en voorzien van een complete inrichting.

BOUWKENMERKEN
Bouwjaar: villa 1900 en compleet gemoderniseerd in 2001 + gastenwoning 2006.
Inhoud: villa ca. 905 m³ + gastenwoning ca. 600 m³.

INDELING VILLA:
Parterre:
Entree/hal met trapopgang en garderobe, wasruimte, modern toilet met fontein, ruime woonkeuken van maar liefst 25 m², voorzien van inbouwapparatuur en aangrenzend de verbinding naar de sfeervolle en ruime woonkamer met natuurstenen vloer, studie- en eetkamer (totaal meer dan 100 m²). Het hoofdhuis beschikt over een strakke open haard en een houtkachel.

Verdieping:
Overloop, 4 ruime slaapkamers met diverse vaste kasten en 2 luxe badkamers, uiteraard voorzien van een ligbad, douche, diverse wastafels en toiletten.

INDELING GASTENWONING:
Parterre:
Nieuw gebouwd in 2006 en bestaande uit een entree/hal met trapopgang, modern toilet met fontein, ruime nieuwe woonkeuken van maar liefst 36 m², voorzien van inbouwapparatuur en aangrenzend de verbinding naar ruime woonkamer met siergrindvloer en vide (meer dan 60 m²), badkamer met toilet, douche, wastafel en sauna.

Verdieping:
Voorzien van een laminaatvloer en bestaande uit een overloop, 3 slaapkamers, badkamer, voorzien van een douche.

De gastenwoning is voorzien van een eigen alarminstallatie, beschikt over een eigen CV installatie en een tussenmeter en heeft een oppervlak van ca. 170 m².

BIJGEBOUWEN:
– Paardenstallen/Garage:
Thans voorzien van 3 boxen (10 mogelijk) en een berging/garage. Oppervlakte plm. 120 m².
– Diverse overige bijgebouwen (kippenren, schapenstallen e.d.) en weiden omheind met hekwerken en een beregeningsinstallatie met puls.

Bijzonderheden:
– de unieke ligging aan de rand van Nijmegen
– de sfeervolle dorpen zijn binnen handbereik
– station Dukenburg en Molenhoek zijn op korte afstand gelegen
– goede ontsluiting op de A73
– het multifunctionele gebruik
– uitermate geschikt voor paardenliefhebber
– mantelzorg of aanleun wonen
– ook het hebben van andere dieren is natuurlijk mogelijk
– de vele bijgebouwen voor verschillend gebruik
– het complete gastenverblijf
– de grote hal met 3 paardenstallen, uit te breiden tot 10 stallen
– de hal is ook uitermate geschikt voor atelier
– de privacy die je ervaart ondanks de open ligging
– de vrije natuur rondom het complex
– het gehele terrein is omheind en kan middels een elektrische poort op afstandbediening worden afgesloten
– het woonhuis alsmede het gastenverblijf hebben ieder een eigen alarminstallatie
– de beregeningsinstallatie voor het terrein voorzien van puls

…meer info over siergrindvloer malden