Siergrindvloer UtrechtNu in de verkoop! 🏡 Bakemastraat 48 te Utrecht
Bekijk de op maat gemaakte van deze prachtige vrijstaande geschakelde eengezinswoning!
Stijlvol, modern en ruimtelijk wonen met oneindig veel mogelijkheden, in een royale en instapklare vrijstaande geschakelde woning uit 2006?
De woning biedt een hoogwaardig afgewerkte (droom)woning! Zo beschikt het woonhuis over maar liefst 4 slaapkamers met stijlvolle en onderhoudsvriendelijke siergrindvloeren, een ruime woon- en eetkamer (ca. 41m2) met een moderne betongietvloer, een strakke en luxe open keuken (Bulthaup) (ca. 16m2) en een hoogwaardig afgewerkte badkamer. Achter de woning bevindt zich een in 2016 gerealiseerde kantoorruimte met airconditioning en vloerverwarming, welke tevens ideaal dienst kan doen als praktijk aan huis of hobbyruimte! Via de dubbele openslaande deuren in de woonkamer loopt u zo de ruime en groene achtertuin (ca. 90m2) in en op de oprit of onder de carport kunt u meerdere auto’s kwijt!

Kenmerken: ca. 163 m² woonoppervlakte, 250 m² perceeloppervlakte en 648 m³ inhoud.
Vraagprijs € 638.000,- kosten koper
Voor meer informatie en/of een bezichtiging plannen:
030-8893330 📞
www.blauweeik.nl
#makelaar #utrecht #vleuten #demeern#terwijde#tuinrondom#vrijstaand#stijlvol#modern#4-slaapkamers#droomwoning#betongietvloer#instapklaar#binnenkijken #tekoop #verkoop#houseforsale #instamakelaar #volgons#deslimstekeuze! 😀

…meer info over siergrindvloer utrecht