Steentapijt Groothandel

http://www.vleugelvloeren.nl
VleugelVloeren biedt u de mooiste, beste, leukste, duurzaamste harde vloeren van een groot aantal topmerken. Een vloer is niet zomaar een aankoop en daarom werken wij ook niet zomaar met alle producten en alle merken. Bent u op zoek naar de ideale vloer voor uw huis of uw bedrijf, dan hebben wij in alle smaken en voor alle budgetten een passend assortiment. Alles van perfecte kwaliteit uiteraard en ook nog eens voor de beste prijs!

Kom snel voor inspiratie bij ons in de showroom langs. 350 m2 bomvol met alle soorten vloeren. U kunt het allemaal bij ons bekijken, testen, voelen en beleven. Wist u al dat we het allergrootste assortiment aan PVC-vloeren van heel Midden-Nederland hebben?
Wij voorzien u tijdens uw bezoek natuurlijk graag van deskundig advies.

Heeft u uw ideale vloer gevonden, dan kunnen wij naast de vloer leveren deze ook vakkundig en snel bij u komen plaatsen. Dat veel producten uit ons assortiment door u zelf te leggen zijn, hoeft natuurlijk niet te betekenen dat u dat ook zelf moet doen!

Weet u al welke vloer u wilt hebben en bent u al overtuigd van de kwaliteit en goede service van VleugelVloeren, dan bestelt u snel en gemakkelijk online uw producten via deze website. Het overzichtelijke stappenplan in het bestelproces zorgt ervoor dat u de juiste producten en de juiste hoeveelheid bestelt. Wel zo handig!

Graag tot ziens!
Video Rating: / 5

…meer info over steentapijt groothandel