Steentapijt In Keuken

http://gietvloeren-vlaamsbrabant.be/nl/ms/ms/industriele-vloeren-geel-2440/ms-1000000010-p-2/

Kwaliteitsvloeren die tegen een stootje kunnen

Vloerconcept is gespecialiseerd in het plaatsen van industriële vloeren en gietvloeren, zoals PU vloeren en epoxy vloeren. Beide vloeren hebben elk hun eigen sterke eigenschappen.

Zo is de polyurethaanvloer, kortweg PU vloer, bijzonder geschikt voor uw woning of praktijk. Polyurethaan is ook een mooie oplossing voor traprenovatie of bekleding. Onze PU vloeren in 3 woorden: elastisch, zacht en UV-bestendig. Epoxy gietvloeren zijn dan weer ideaal voor industriële vertrekken, garages en ateliers, kortom ruimtes die een stevige ondergrond vereisen.

En het onderhoud? Industriële gietvloeren zijn heel onderhoudsvriendelijk, meestal volstaat warm water met een neutraal reinigingsmiddel om weer van de vloer te kunnen eten.

Steentapijt, uw naadloze oplossing

Hebt u voor uw nieuwe vloer al eens aan een steentapijt gedacht? Deze warme, comfortabele vloer is opgebouwd uit gekleurde grindkorrels gemengd met epoxyhars en biedt alle ingrediënten voor een duurzame kwalitatieve vloer. Krasbestendig, slijtvast, anti-slip, naadloos, kleurvast, brandveilig én geluiddempend. Perfect voor alle droge ruimtes, ook in combinatie met vloerverwarming.

Genieten van een steentapijt in uw keuken of badkamer? Dat kan, maar wel liefst met een dichtstructuur voor een makkelijk onderhoud. Niet alleen uw vloer, maar ook traprenovatie of bekleding is gebaat bij deze dankbare slijtvaste oplossing.

De hygiënische acrylaatvloer, quasi onmiddellijk belastbaar

Een naadloze, slijtvaste kunststofvloer die al na 2 uur belastbaar is, 100% vloeistofdicht en bestendig tegen de meeste chemicaliën? Deze bijzonder duurzame vloer heeft alles in zich om dienst te doen in ruimtes waar het snel moet gaan, met een constante hygiëne.

Een vloer met bijzonder hoge weerstand

Wordt uw binnenvloer blootgesteld aan zware of chemische belasting? Dan biedt een vloer met polyurethaan mortel het antwoord. Voeding, chemie en farmaceutica ontdekten al de kracht van deze vloer waar een hoge temperatuursweerstand, chemische of mechanische weerstand een must is.

Een kwaliteitsvloer voor uw balkon, terras of trap

Vloerconcept renoveert ook balkons, terrassen, trappen en oppervlakken met frequent voetgangersverkeer. Dit vloersysteem verdraagt lage temperaturen, is zeer duurzaam en slijtvast. Al na 2 uur kan de mooie vloer platgelopen worden.

Een veilige vloer voor dieren en computers?

Ook daaraan kan Vloerconcept u helpen! Van stallen over paardentrailers tot melkcarrousels, onze naadloze rubbergietvloeren zijn speciaal ontwikkeld om dieren een comfortabel verblijf te bieden.

De schokabsorberende en veerkrachtige rubbergietvloer leent zich ook perfect voor elektronica- en computerruimtes. Makkelijk in onderhoud, antibacterieel, schok- en geluidsdempend.

Bel ons!

U merkt het, voor iedere vloer heeft Vloerconcept een oplossing! Onze tevreden klanten in Antwerpen, Limburg, Brabant, Oost- en West-Vlaanderen zijn getuige van onze topkwaliteit en service. Wenst u een vrijblijvende offerte voor uw project? Aarzel dan vooral niet en contacteer ons!
Video Rating: / 5

…meer info over steentapijt in keuken