Vloeren HoutMeer informatie over vloeren of het hele assortiment bekijken? Ga naar https://gadero.nl/vloerdelen/?utm_source=Youtube&utm_medium=keuzehulp&utm_campaign=vloer
Meer informatie? Klik op ‘meer weergeven’ 👇

Bent u van plan om een nieuwe vloer aan te schaffen? Er is veel keuze en iedere soort vloer heeft zijn voor- en nadelen. Het is dus belangrijk om een weloverwogen keuze te maken voordat u een aankoop doet.

In deze keuzehulp video geven we advies over het kiezen van een nieuwe vloer. Henk-Jan bespreekt houten vloeren, laminaat en PVC vloeren.

Gadero heeft een breed assortiment vloeren. Van houten vloeren en PVC vloeren tot aan laminaat in vele kleuren, soorten en maten. Bekijk het hele assortiment via https://gadero.nl/vloerdelen/?utm_source=Youtube&utm_medium=keuzehulp&utm_campaign=vloer


Tijdcodes

00:00 – Intro
00:12 – PVC vloeren (voor- en nadelen)
1:18 – Laminaat (voor- en nadelen)
2:18 – Houten vloeren (voor- en nadelen)
3:56 – Einde


Houthandel Gadero is marktleider in hout in Nederland en Belgie. Van schutting tot vlonder, van overkapping tot blokhut en van binnenvloer tot houten tuinmeubelen. Snelle bezorging, top service en een mega-assortiment! Ontdek meer op https://gadero.nl.

Volg Gadero op 🔨
⇢ Facebook: https://www.facebook.com/GaderoNL
⇢ Pinterest: https://nl.pinterest.com/gaderonl/
⇢ Twitter: https://www.twitter.com/Gaderonl
⇢ Instagram: https://instagram.com/gaderonl

Abonneer je op ons kanaal: http://bit.ly/2wDbVJX
Video Rating: / 5

…meer info over vloeren hout