Archief

postheadericon Vloeren Jan Van Galenstraat Amsterdam

http://www.youtube.com/v/1lsh_MDK_ao?fs=1

Jan van Galenstraat 33 Huizen Koopmanschap & Greebe Makelaars

DEELNEMER NVM OPENHUIS 31 MAART 2012 van 11-15 uur!

GEVONDEN!!
Een rustig gelegen, charmant, puur en eerlijke hoekwoning in originele staat, op zoek naar dé liefhebber die zijn handen uit zijn mouwen wil steken!

In het geliefde Westereng ligt deze hoekwoning (rijtje van 4) met een diepe zonnige tuin op het westen (wzw) met twee schuren.
De woning is altijd goed onderhouden maar is gedateerd, ligt praktisch naast een natuurgebied. Scholen, winkels, sportvelden en het Gooimeer zijn op loop- en fietsafstand. Daarnaast bent u in enkele minuten op de A1.

INDELING
Begane grond;
Entree, toilet met originele stortbak, kelder, ruime woonkamer met gaskachel en openslaande deuren naar de achtertuin, een lichte keuken met deur naar de achtertuin.
Eerste etage;
Ruime overloop met houten balustrade, badkamer aan de voorzijde met wastafel en douche.
In de voorslaapkamer openslaande deuren naar een balkon. Aan de achterzijde twee in grootte variërende slaapkamers.
Tweede etage;
Grote ruime zolder bereikbaar via een vlizotrap.

BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar ca. 1950
• Oppervlakte 104 m2 (waarbij de oppervlakte van de zolder WEL is meegerekend)
• Inhoud 330 m3
• Perceelsoppervlakte 360 m2
• CV via moederkachel en gashaarden
• Elektra is gedateerd, klassiek schakelmateriaal aanwezig
• Vele originele details aanwezig, zoals zachtboard plafonds, originele deuren, roede ramen, oude wastafel in badkamer en granito vloeren in keuken en badkamer
• Houten schuur met golfplaten dak (asbest) en stenen schuur met aansluiting water, gas en elektra
• Aparte gasaansluiting in de tuin waar vroeger een tuinkas was
• Nog vele uit-, aan- en verbouw mogelijkheden aanwezig.

Kortom een ideaal gezinshuis dat in de basis zeer goed is, met een klap ruimte, waar het nodige aan gedaan moet worden, maar zeker de moeite waard is om te komen kijken!

Aandachspunten:
Deze woning wordt verkocht vanuit een nalatenschap. Dit houdt in dat in de koopakte alsmede in de leveringsakte een aantal aanvullende verkoopbepalingen zullen opgenomen worden. Deze verkoopbepalingen hebben betrekking op het feit dat de erfgename nooit zelf in de woning heeft gewoond en derhalve niet op de hoogte kan zijn van eventuele gebreken aan de woning of eventuele bodemverontreiniging. Op deze woning berust dan ook een boedelnotaris. Derhalve zal de woning passeren bij Notariskantoor Doude van Troostwijk te Bussum.

Overdrachtbelasting: Om als kopers nog te kunnen profiteren van de 2% overdrachtsbelasting-regeling, zal de koop van een appartement/woning zodanig moeten worden gerealiseerd dat de notariele overdracht vóór 1 juli 2012 plaatsvindt. Bij notarieel overdracht óp 1 juli 2012 of later, valt de overdracht van de appartement/woning weer in de oude 6%-regeling!!
Video Rating: / 5

…meer info over vloeren jan van galenstraat amsterdam