Marmerstone vloer of marmertapijt

De Marmerstone of marmertapijt vloer biedt u alle voordelen van een siergrindvloer, met een extra luxe uitstraling. Het verwerken van een natuurproduct geeft een uitstraling die u niet in een andere vloer te vinden is. Deze Marmerstone vloer zorgt voor een unieke uitstraling van uw woning.

De Marmerstone vloer is opgebouwd uit duizenden gebroken en getrommelde marmerkorrels. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende maten van marmer korrels, of daar een mix van. Dit zorgt al voor een grote diversiteit. De vloer kan worden gemaakt in een grote verscheidenheid aan natuurtinten en een combinatie daarvan. Er zijn dus ontelbare mogelijkheden.

Marmerstone of marmertapijt

MarmerstoneEen marmertapijt is over vrijwel ieder bestaande ondervloer aan te brengen. Ook vloerverwarming functioneert optimaal onder een  Marmerstone vloer. Een marmertapijt is erg onderhoudsvriendelijk. U kunt de vloer regelmatig stofzuigen en daarnaast zo vaak u wenst reinigen met een waterzuiger. Een glas rode wijn dat over de vloer gaat is geen enkel probleem.

Doordat de marmer korrels zijn voorzien van een epoxy-laag, zal geen enkele vloeistof in de vloer trekken. Met een lauw sopje is de vlek simpel te verwijderen. In veel gevallen is het ook mogelijk om de toplaag van de vloer dicht te sealen. De bovenzijde van de Marmerstone vloer wordt dat volledig voorzien van een transparante laag, zodat er geen vuil tussen de grindkorrels kan komen. Voor in het toilet en de badkamer is dit de ideale oplossing.

Bij de plaatsing worden de marmerkorrels vermengd met epoxyhars en naadloos aangebracht op de ondergrond. Een marmertapijt is uiterst slijtvast. Deze eigenschap in combinatie met zijn uiterst exclusieve, natuurlijke uitstraling, het eenvoudige onderhoud en de plaatsingsmogelijkheden in alle mogelijke vormen en ruimtes, maakt van deze vloer de ideale oplossing indien u net dat ietsje meer wil! De plaatsing is gelijkaardig aan deze van steentapijt.